WOW, nettlesaren din er old school. Trykk her for å få ei meir rocka oppleving.X

Åge Aleksandersen & Sambandet

Rock - Ååååååå, levva livet!

Heile landets kjende og kjære ikon Åge Aleksandersen og rockekompaniet hans er klare for Malakoff!

Åge og Sambandet er tilbake i storform etter å ha fylt Royal Albert Hall med feststemte nordmenn, og no står Malakoff for tur. Garantistane for god stemning og høg allsangfaktor lagde eufori i 2007 då dei vitja Malakoff sist.

Åge har sidan slutten av 1960-åra vore ein av dei fremste representantar for norsk rockmusikk og er kjend som ein av skaperane av det herlege fenomenet «trønderrock», samt for sitt bidrag til å få norske tekstar akseptert i rockmusikken. Dei har berika liva våre med klassikarar som Levva Livet, Lys og Varme, Dains Me Dæ, Rio De Janeiro, Fire Pils Og En Pizza, Deksgutten, Eldorado, Rosalita og mange, mange fleire. Med utallige prisar og utmerkingar er Åge kanskje det største rockeikonet vi har her til lands, og det er lov å glede seg litt ekstra når Noreg sitt svar på «The Boss» står på plakaten.

 

Åge og gjengen har perfeksjonert livemusikk til folket gjennom 40 år på vegen og har neppe vore betre enn akkurat no. Det er ei verkeleg stor glede og ære å få ynskje sjølvaste Åge Aleksandersen & Sambandet velkomen til Malakoff17!